september , 2019
17sept10:0014:00Horeca inspiratiedagLokaal 55, Sneek
Omschrijving activiteit
In het kader van de World Food Week 2019, organiseerde ROC Friese Poort een speciale inspiratiedag voor horeca leermeesters, horeca ondernemers en leerling koks. Dit allemaal in samenwerking met Vereniging
Omschrijving activiteit
In het kader van de World Food Week 2019, organiseerde ROC Friese Poort een speciale inspiratiedag voor horeca leermeesters, horeca ondernemers en leerling koks. Dit allemaal in samenwerking met Vereniging Circulair Fryslân, Fryslân Culinair, Dutch Cuisine en Koninklijke Horeca Nederland. Op het programma stonden de volgende (keuze) workshops:
- Beestachtige groenten: Albert Kooy en studenten gespecialiseerd kok / Dutch Cuisine
- Fermenteren kan je leren: Christiaan Weij (Smaakpark Ede)
- Creatief met groenten: Jeroen van Ooijen (Gastronomixs)
- Zilte groenten van het wad: Marten Haga (Restaurant Zuiver in Joure)
- Peulvruchten en meer: Henk Zuidema (Waldfarming)
Wanneer?
17 september, 10:00 - 17 september, 14:00
Locatie
Lokaal 55, Sneek