oktober , 2019

Dit is een terugkerende activiteit

18okt17:0022:00Streekboer restaurant: Maak kennis met het ambacht van de boeren Boerderij Boer Bart, Rotstergaast

Omschrijving activiteit

Ons doel is heel erg simpel. Het promoten van de boeren en hun ambacht. We horen het bijna overal de kloof die tussen boer en consument gegroeid is. Daar gaan wij gewoon verandering in brengen, met het gene dat ons allemaal verbind. Lekker eten!

Met het aller eerste Streekboer Restaurant maak je weer kennis met het ambacht de geur, kleur, smaak, passie, liefde en alles wat de boeren doen voor eten. Of ze nou kippen, koeien of varkens houden. Of ze nou tuinder of akkerbouwer zijn, biologisch of traditioneel we maken geen onderscheid omdat we allemaal passie en aandacht hebben voor eten.

Op 18 oktober in de week van de World Food Week was de start van 4 weekenden Streekboer Restaurant. Iedere week werden andere boeren in de zon gezet. Samen met chef-koks werden per weekeind twee fantastische Hollandse hoofdgerechten van de producten die de boeren aangeleverd. We lieten de gastvrijheid van boerderij beleven zoals dat bij de meeste boeren families gaat. Een aanschuif mentaliteit, waar de boer en/of boerin helpt om het eten te serveren.

Wanneer?

18 oktober, 17:00 - 18 oktober, 22:00

Locatie

Schoterweg 26

8462TD
Rotstergaast

Toekomstige activiteiten in deze serie

19 oktober 2019 17:0020 oktober 2019 17:00

X